Privatlivspolitik MINLANDSBY april 2020

Behandling af personoplysninger i MINLANDSBY:

Tak fordi du har valgt at være en del af vores fællesskab i MINLANDSBY ApS. Vi er forpligtet til at passe på dine personoplysninger og din ret til privatliv. Hvis du har spørgsmål omkring vores privatlivspolitik eller om vores behandling af personlige oplysninger, så kontakt os på info@minlandsby.dk

Når du opretter en bruger på MINLANDSBY bliver du bedt om at give en række oplysninger om dig selv, MINLANDSBY er ansvarlig for behandlingen af dine personlige oplysninger, som du afgiver i oprettelsen som bruger af MINLANDSBY app. Vi har brug for disse oplysninger for at kunne verificere vores brugere.

MINLANDSBY gør opmærksom på, at MINLANDSBY er en åben platform, hvilket betyder at det indhold, du som bruger skriver ind i appen er dit ansvar. Det kan ses af alle, både brugere og de der blot henter appen og kigger med. Derfor er det vigtigt at understrege at dette indhold alene er dit ansvar.

Når du besøger vores mobilapplikation og bruger vores tjenester ved oprettelse af en Brugerprofil, så stoler du på os med dine personlige oplysninger. Vi tager dit privatliv alvorligt. I denne beskyttelse af personlige oplysninger beskriver vi vores privatlivspolitik. Vi forsøger tydeligt at forklare dig, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem og hvilke rettigheder du har i forhold til dem. Vi håber, at du vil bruge noget tid på at læse det grundigt igennem, da det er vigtigt. Hvis der er nogen vilkår i denne privatlivspolitik, som du ikke er enig i, skal du afbryde brugen af ​​vores app og vores tjenester.

Denne privatlivspolitik gælder for alle oplysninger indsamlet via vores mobilapplikation (“App”) og / eller relaterede tjenester, salg, markedsføring eller begivenheder (vi refererer til dem samlet i denne privatlivspolitik som “Platformen”).

Læs denne privatlivspolitik omhyggeligt, da det vil hjælpe dig til at tage dine beslutninger om deling af dine personlige oplysninger med os.

1. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Personlige oplysninger, som du videregiver til os.

Kort sagt: Vi indsamler personlige oplysninger, som du giver os, når du opretter en bruger på platformen, Dette er oplysninger såsom navn, adresse, kontaktoplysninger og sikkerhedsdata.

Vi indsamler personlige oplysninger, som du frivilligt giver os, når du registrerer dig i appen som bruger, udtrykker en interesse i at indhente oplysninger om os eller vores produkter og tjenester, når du deltager i aktiviteter på appen (f.eks. via. beskeder i vores online fora) eller på anden måde kontakter os.

De personlige oplysninger, vi indsamler, afhænger af konteksten af ​​dine interaktioner med os og appen, de valg, du foretager, og de produkter og funktioner, du bruger.

De personlige oplysninger, vi indsamler, omfatter følgende:

 • Navn og kontaktdata: for- og efternavn, e-mail-adresse, postadresse, telefonnummer, køn, fødselsår.

Alle personlige oplysninger, som du giver os, skal være sande, komplette og nøjagtige, og du skal underrette os om ændringer i sådanne personlige oplysninger.

Information indsamlet automatisk

Kort sagt: IP-adresse og / eller browser- og enhedsegenskaber indsamles automatisk, når du besøger vores app.

Vi indsamler automatisk visse oplysninger, når du besøger, bruger eller navigerer i appen. Disse oplysninger afslører ikke din specifikke identitet (som dit navn eller kontaktoplysninger), men kan indeholde oplysninger om enhed og brug, såsom din IP-adresse, browser- og enhedsegenskaber, operativsystem, sprogpræferencer, henvisende URL’er, enhedsnavn, land, placering, oplysninger om, hvordan og hvornår du bruger vores app og andre tekniske oplysninger. Denne information er primært nødvendigt for at bevare vores apps sikkerhed og drift samt til vores interne analyser og rapporteringsformål.

Oplysninger indsamlet gennem vores app

Kort sagt: Vi samler måske oplysninger om din geografisk placering, din mobile enhed, push-meddelelser, når du bruger vores app.

Hvis du bruger vores app, kan vi også indsamle følgende information:

 • Geografisk placering. Vi kan anmode om adgang eller tilladelse til og spore placeringsbaserede oplysninger fra din mobile enhed, enten kontinuerligt eller mens du bruger vores mobilapplikation, til at levere lokalitetsbaserede tjenester. Hvis du ønsker at ændre vores adgang eller tilladelser, kan du gøre det i din enheds indstillinger.
 • Adgang til mobil enhed. Vi kan anmode om adgang eller tilladelse til visse funktioner fra din mobile enhed, herunder din mobile enheds kalender, kamera, kontakter, mikrofon, sms-beskeder, opbevaring og andre funktioner. Hvis du ønsker at ændre vores adgang eller tilladelser, kan du gøre det i din enheds indstillinger.
 • Data om mobilenhed. Vi kan automatisk indsamle enhedsoplysninger (såsom din mobile enheds-ID, model og producent), operativsystem, versioninformation og IP-adresse.
 • Tryk på meddelelser. Vi kan anmode om at sende dig push-meddelelser vedrørende din konto eller mobilapplikationen. Hvis du ønsker at fravælge at modtage disse typer kommunikation, kan du slå dem fra i din enheds indstillinger.

Oplysninger indsamlet fra andre kilder

Kort sagt: Vi kan muligvis indsamle begrænsede data fra offentlige databaser, marketingpartnere og andre eksterne kilder.

Vi kan få information om dig fra andre kilder, såsom offentlige databaser, fælles markedsføringspartnere samt fra andre tredjeparter. Eksempler på de oplysninger, vi modtager fra andre kilder, inkluderer: profilinformation på sociale medier; marketing Leads og søgeresultater og links, herunder betalte lister (som sponsorerede links).

2. Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Kort sagt: Vi behandler dine oplysninger til formål baseret på legitime forretningsinteresser, opfyldelsen af ​​vores kontrakt med dig, overholdelse af vores juridiske forpligtelser og / eller dit samtykke.

Vi bruger personlige oplysninger indsamlet via vores app til forskellige forretningsformål beskrevet nedenfor. Vi behandler dine personlige oplysninger til disse formål under hensyntagen til vores legitime forretningsinteresser (“Forretningsformål”) for at indgå eller udføre en kontrakt med dig (“Kontraktuel”), med dit samtykke (“Samtykke”), og / eller for at overholde vores juridiske forpligtelser (“Juridiske grunde”). Vi angiver de specifikke behandlingsgrunde, vi er afhængige af ved siden af ​​hvert formål, der er anført nedenfor.

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler eller modtager til:

 • At sende dig marketing og salgsfremmende kommunikation. Vi og / eller vores tredjeparts marketingpartnere kan bruge de personlige oplysninger, du sender til os til vores markedsføringsformål, hvis dette er i overensstemmelse med dine marketingpræferencer. Du kan til enhver tid fravælge vores marketing-e-mails.
 • At sende administrative oplysninger til dig. Vi bruger muligvis dine personlige oplysninger til at sende dig oplysninger om produkt, service og nye funktioner og / eller oplysninger om ændringer i vores vilkår, betingelser og politikker.
 • Udfyld og administrer dine ordrer. Vi bruger muligvis dine oplysninger til at opfylde og administrere dine ordrer, betalinger, returneringer og udvekslinger foretaget via appen.
 • Anmod om feedback. Vi kan muligvis bruge dine oplysninger til at anmode om feedback og til at kontakte dig om din brug af vores Apps
 • For at beskytte vores websteder. Vi bruger muligvis dine oplysninger som en del af vores bestræbelser på at holde vores app sikker.
 • For at aktivere bruger-til-bruger-kommunikation. Vi bruger muligvis dine oplysninger for at aktivere bruger-til-bruger-kommunikation med hver brugers samtykke.
 • At håndhæve vores vilkår, betingelser og politikker.
 • At svare på juridiske anmodninger og forhindre skade. Hvis vi modtager en stævning eller anden juridisk anmodning, er vi muligvis nødt til at inspicere de data, vi har, for at bestemme, hvordan vi skal svare.
 • Til andre forretningsformål. Vi bruger muligvis dine oplysninger til andre forretningsformål, såsom dataanalyse, identificering af brugstendenser, bestemmelse af effektiviteten af ​​vores reklamekampagner og til at evaluere og forbedre vores Apps, produkter, tjenester, marketing og din oplevelse.

3. Bliver dine oplysninger delt med nogen?

Kort sagt: Vi deler kun oplysninger med dit samtykke, for at overholde love, for at beskytte dine rettigheder eller for at opfylde forretningsforpligtelser.

Vi kan behandle eller dele data baseret på følgende retsgrundlag:

 • Samtykke: Vi kan behandle dine data, hvis du har givet os et specifikt samtykke til at bruge dine personlige oplysninger til et specifikt formål.
 • Legitime interesser: Vi kan behandle dine data, når det med rimelighed er nødvendigt for at opnå vores legitime forretningsinteresser.
 • Udførelse af en kontrakt: Hvor vi har indgået en kontrakt med dig, kan vi behandle dine personlige oplysninger for at opfylde betingelserne i vores kontrakt.
 • Juridiske forpligtelser: Vi kan videregive dine oplysninger, hvor vi er juridisk forpligtet til at gøre det for at overholde gældende lovgivning, regeringsanmodninger, en retssag, retsafgørelse eller retsproces, f.eks. Som svar på en retsafgørelse eller en stævning (herunder som svar på offentlige myndigheder for at opfylde kravene til national sikkerhed eller retshåndhævelse).
 • Væsentlige interesser: Vi kan muligvis videregive dine oplysninger, hvor vi mener, det er nødvendigt at undersøge, forhindre eller tage handling vedrørende potentielle krænkelser af vores politikker, mistanke om svig, situationer, der involverer potentielle trusler mod enhver persons sikkerhed og ulovlige aktiviteter, eller som bevis i retssager, hvor vi er involveret.
 • Mere specifikt kan det være nødvendigt, at vi behandler dine data eller deler dine personlige oplysninger i følgende situationer:
 • Leverandører, konsulenter og andre tredjepartsudbydere. Vi kan muligvis dele dine data med tredjepartsleverandører, tjenesteudbydere, entreprenører eller konsulenter, der udfører tjenester for os eller på vores vegne og kræver adgang til sådanne oplysninger for at kunne udføre arbejdet. Eksempler inkluderer: betalingsbehandling, dataanalyse, e-mail-levering, hosting-tjenester, kundeservice og marketingindsats. Vi tillader udvalgte tredjeparter at bruge sporingsteknologi på appen, som gør det muligt for dem at indsamle data om, hvordan du interagerer med appen over tid. Denne information kan bruges til blandt andet at analysere og spore data, bestemme populariteten af ​​bestemt indhold og bedre forstå online-aktivitet. Medmindre det er beskrevet i denne politik, deler vi ikke, sælger, udlejer eller handler nogen af ​​dine oplysninger med tredjepart til deres salgsfremmende formål.
 • Forretningsoverførsler. Vi kan dele eller overføre dine oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller en del af vores forretning til en anden virksomhed.
 • Forretningspartnere. Vi deler muligvis dine oplysninger med vores forretningspartnere for at tilbyde dig visse produkter, tjenester eller kampagner.

4. Hvem vil dine oplysninger blive delt med?

Kort sagt: Vi deler kun information med følgende tredjeparter.

Vi deler og afslører kun dine oplysninger med følgende tredjeparter. Vi har kategoriseret hver part, så du let kan forstå formålet med vores dataindsamlings- og behandlingspraksis. Hvis vi har behandlet dine data baseret på dit samtykke, og du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os.

 • Funktionalitet og infrastrukturoptimering

Firebase Legacy

 • Faktura og fakturering

Stribe

 • Overvågning af webstedsresultater

Firebase Crash Reporting og Firebase Performance Monitoring

5. Bruger vi cookies og andre tracking teknologier?

Kort sagt: Vi bruger ikke cookies i appen, men på vores hjemmeside bruger vi cookies og andre teknologier til at indsamle og gemme dine oplysninger.

Vi bruger cookies og lignende teknologier på vores hjemmeside til at få adgang til eller gemme information. Vi indsamler ikke personoplysninger om vores Besøgende på hjemmesiden af særlige følsomme karakter. De enkelte Besøgende har også mulighed for at kontakte Min Landsby ApS over e-mail, telefon og via forskellige chat og kontaktfunktioner på vores minlandsby.dk.  I disse henvendelser, kan det ske, at der fremkommer personoplysninger af personfølsomme karakter. I disse tilfælde behandler vi oplysningerne for at løse en opgave for vedkommende, opbevare dem midlertidigt og sletter dem efter opgaven er fuldført.

Specifik information om, hvordan vi bruger sådanne teknologier, og hvordan du kan nægte visse cookies, findes på vores hjemmeside www.minlandsby.dk

6. Bruger vi Google Maps?

Kort sagt: Ja, vi bruger Google Maps med det formål at yde bedre service.

Platformen bruger Google Maps men brugeren skal aktivt give tilladelse til det i appen. Hvis brugeren klikker på en adresse i kortets detaljeside, bliver brugeren spurgt om der skal gives tilladelse til adgang. Du finder servicevilkårene for Google Maps APIs her. For at forstå Googles privatlivspolitik henvises der til dette link.

Ved at bruge vores Maps API-implementering accepterer du at være bundet af Googles servicevilkår. Du accepterer at give os mulighed for at hente eller cache din placering. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Vi bruger oplysninger om placering sammen med data fra andre dataleverandører.

7. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Kort sagt: Vi opbevarer dine oplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik, medmindre andet kræves af loven.

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er anført i denne privatlivspolitik, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt ved lov (såsom skat, regnskab eller andre juridiske krav). Intet formål i denne politik kræver, at vi opbevarer dine personlige oplysninger i mere end 6 måneder efter opsigelsen af ​​brugerens konto.

Når vi ikke har et igangværende legitimt forretningsbehov til at behandle dine personlige oplysninger, vil vi enten slette eller anonymisere dem, eller, hvis dette ikke er muligt (f.eks. Fordi dine personlige oplysninger er blevet gemt i backup arkiver), vil vi gemme dine personlige oplysninger og isolere dem fra enhver yderligere behandling, indtil sletning er mulig.

Du kan altid anmode om at få slettet din bruger og dine data.

8. Hvordan opbevarer vi dine data?

Kort sagt: Vi beskytte dine personlige oplysninger gennem et system med organisatoriske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger.

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger designet til at beskytte sikkerheden for alle personlige oplysninger, vi behandler. Vi kan ikke garantere, at internettet i sig selv er 100% sikkert. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige oplysninger, er transmission af personlige oplysninger til og fra vores App på din egen risiko.

9. Samler vi information om mindreårige?

Kort sagt: Vi samler ikke bevidst data fra eller markedsfører data fra børn under 18 år.

Vi anmoder ikke bevidst om data fra eller markedsføres til børn under 18 år. Du skal være 18 år før du kan bruge appen ellers skal du eller en forælder eller værge for en sådan mindreårig give samtykke til en mindreårigs brug af appen. Hvis vi får at vide, at der er indsamlet personlige oplysninger fra brugere under 18 år, deaktiverer vi kontoen og træffer rimelige forholdsregler for straks at slette sådanne data fra vores poster. Hvis du bliver opmærksom på data, vi har indsamlet fra børn under 18 år, bedes du kontakte os på info@minlandsby.dk.

10. Hvad er dine privatlivsrettigheder?

Kort sagt: I nogle regioner, såsom Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, har du rettigheder, der giver dig større adgang til og kontrol over dine personlige oplysninger. Du kan til enhver tid gennemgå, ændre eller afslutte din konto.

I nogle regioner (som Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde) har du visse rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslove. Disse kan omfatte ret til at anmode om adgang og få en kopi af dine personlige oplysninger, til at anmode om rettelser eller sletning;  for at begrænse behandlingen af ​​dine personlige oplysninger; og i givet fald dataportabilitet. Under visse omstændigheder kan du også have ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige oplysninger. For at fremsætte en sådan anmodning skal du bruge kontaktoplysningerne, der er angivet nedenfor. Vi vil overveje og handle efter enhver anmodning i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

Hvis vi er afhængige af dit samtykke til at behandle dine personlige oplysninger, har du retten til at trække dit samtykke tilbage til enhver tid. Vær dog opmærksom på, at dette ikke vil påvirke lovligheden af ​​behandlingen før dens tilbagetrækning.

Hvis du er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, og du mener, at vi ulovligt behandler dine personlige oplysninger, har du også retten til at klage til din lokale tilsynsmyndighed for databeskyttelse. Du kan finde deres kontaktoplysninger her:

http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm

Kontooplysninger

Du kan til enhver tid gennemse eller ændre oplysningerne på din konto eller afslutte din konto, kan du:

 • Anmod om sletning af din konto og dine kontoindstillinger via. info@minlandsby.dk
 • Efter din anmodning om at afslutte din konto vil vi deaktivere eller slette din konto og oplysninger fra vores aktive databaser. Dog kan nogle oplysninger opbevares i vores filer for at forhindre svindel, fejlfinding af problemer, hjælp til eventuelle undersøgelser, håndhævelse af vores brugsbetingelser og / eller overholdelse af juridiske krav.
 • Fravalg af e-mail-marketing: Du kan til enhver tid afmelde vores vores e-mail-liste over marketing ved at klikke på afmeld-linket i de e-mails, som vi sender, eller ved at kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger. Du bliver derefter fjernet fra e-mail-listen over marketing – men vi bliver stadig nødt til at sende dig servicerelaterede e-mails, der er nødvendige for administration og brug af din konto. For på anden måde at afmelde dig, kan du:
 • Bemærk dine præferencer, når du registrerer en konto på webstedet.
 • Få adgang til dine kontoindstillinger og opdater præferencer.
 • Kontakt os ved hjælp af de angivne kontaktoplysninger.

11.Opdaterer vi denne privatlivspolitik?

Kort sagt: Ja, vi opdaterer denne politik efter behov for at overholde relevante love.

Den opdaterede version vil blive indikeret af en opdateret “revideret” dato, og den opdaterede version vil være effektiv, så snart den er tilgængelig. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne privatlivspolitik, vil vi underrette dig enten ved gennem appen at sende dig en meddelelse om sådanne ændringer eller ved direkte at sende dig en mail. Vi opfordrer dig til at holde dig opdateret og gennemgå den nyeste privatlivspolitik for at blive informeret om, hvordan vi beskytter dine oplysninger.

12. Hvordan kan du kontakte os om denne privatlivspolitik?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne politik, kan du kontakte vores databeskyttelsesansvarlig (DPO), Rikke Skræddergaard, via e-mail på rikke@minlandsby.dk, på telefon 3210 7700 eller per post til:

MINLANDSBY ApS, Rikke Skræddergaard, Vestermøllevej 15, Lemvig 7620, Danmark

13. Kan du klage over vores behandling af dine oplysninger? Du kan klage over vores behandling af dine oplysninger til Datatilsynet. Du kan kontakte Datatilsynet fra din digitale postkasse på borger.dk, ved almindelig e-mail til dt@datatilsynet.dk eller med almindelig post til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K

Fandt du det du søgte ?

Hjælpecenter - MINLANDSBY

Comments are closed.