I MINLANDSBY arbejder vi med hverdagens-mobilitet.

Mobilitetsfunktionen i MINLANDSBY giver dig mulighed for

• at tilbyde et lift eller
  • anmode om et lift.

Du skriver hvor du kan tilbyde eller har brug for transport til og fra, og her vælger du de eksisterende knudepunkter/busstops som du kender fra dit område.

Du kan give mere info om turen og aftale nærmere i feedet under den oprettede tur/lift.

Det hele er bygget på tillid og derfor er det selvfølgelig vigtigt at du følger vores fællesskabsregler som du godkendte, da du oprettede dig. Du kan også lige læse dem her og få dem genopfrisket J

For os i MINLANDSBY handler mobilitet om mere end at komme fra en destination til en anden, for hvilket transportmiddel vælger du, hvilken rute og hvordan? Mobilitet handler om valg, vaner og rutiner. Hvilken adfærd har vi og hvordan kan vi bevæge os mere hensigtsmæssigt og bæredygtigt både i forhold til os selv og hinanden.

Hverdagen er ikke kun pendlerturene, det handler i den grad også om også om den tur du skal køre for at dine børn kan komme til fodbold i nabobyen, turen til toget eller det lift du mangler når den sidste bus er kørt.

Uanset hvordan vi betragter hverdagens mobilitet, så mener vi at det en umulig opgave at løse den udfordring uden at kende hverdagen. Mobilitet er nemlig meget mere end transport og for at der kan skabes gode mobilitetsløsninger bør vi kende hverdagen.

Hver gang du bruger MINLANDSBY så er DU med til at skabe bedre mobilitet i hverdagen

Hjælpecenter - MINLANDSBY

Leave a Reply