Sådan opretter jeg en forening i MINLANDSBY app

Hvis du er en del af en forening har du mulighed for at oprette den direkte i appen.

Når du er logget ind med din profil finder du dine foreninger i din menu struktur.

Under foreninger kan du se alle dine foreninger du har oprettet og har adgang til.

Hvis du ønsker at oprette en ny forening klikker du på den grønne knap. Det er vigtigt at du enten er en del af bestyrelsen eller har en aftale med bestyrelsen om at oprette en foreningsside.

Når du opretter foreningen udfylder du de forskellige felter. For at undgå falske foreninger tjekker MINLANDSBY om det er det rigtige CVR. nr. og sletter falske profiler, så sørg for at du har de rigtige data indtastet.

Alle der har oprettet en bruger kan skrive i foreningen, og MINLANDSBY fjerne ikke data hvis det overholder fælleskabsreglerne. Hvis du ønsker adgang til administrationsrettigheder til foreningssiden kan du læse mere under Sådan får jeg adgang til Dashboard

Hjælpecenter - MINLANDSBY

Comments are closed.